Voetbalkampen

Tijdens de schoolvakanties organiseert voetbalacademie Play2Improve diverse voetbalkampen. Onder begeleiding van onze gekwalificeerde en enthousiaste trainers verzorgen wij een bundeling van professionele techniektrainingen. Tijdens de trainingen wordt de nadruk gelegd op de functioneel technische ontwikkeling van de spelers, maar komen ook andere (tactische) aspecten van voetbal aan bod. Ons doel is duidelijk: aan de hand van leerzame oefeningen en veel speelplezier een nog completere voetballer van uw kind maken. Willen weten hoe dat eruit ziet? Bekijk hier een video van een van onze voetbalkampen!

De voetbalkampen worden georganiseerd voor kinderen tussen de 7 en 14 jaar. Hoewel de voetbalkampen op de velden van bepaalde verenigingen worden gehouden zijn zij niet clubgebonden. Dit betekent dat alle voetballers welkom zijn, zo ook leden van andere verenigingen en zelfs spelers die niet staan ingeschreven bij de KNVB! De trainingsgroepen worden ingedeeld op leeftijd en niveau en worden daarnaast bewust klein gehouden. Hierdoor krijgen alle spelers de aandacht die het verdient. De spelers worden opgeleid aan de hand van de trainingsmethode van Play2Improve. Tijdens het voetbalkamp is uw kind actief in een veilige en vertrouwde omgeving. Zij zullen daarnaast een certificaat ontvangen als prachtig aandenken van een leerzame, maar vooral gezellige week! De kosten verschillen per voetbalkamp.

Voetbalvakantieweek Voorschoten’97

In de zomervakantie kan je bij Voorschoten’97 terecht om je volledig in het zweet te trainen! Met een gevarieerd trainingsprogramma, verrassende animatie, altijd een afsluitend toernooi en dit alles onder bezielende leiding van top trainers van Play2Improve! Dan doe jij toch ook mee?
Het voetbalkamp zal in het teken staan van professionele (techniek)training en het welbekende Play2Improve voetbaltoernooi. Functionele techniek, tactiek en plezier staan hierin centraal!

Voetbal 3-daagse SJC

In de zomervakantie kan je bij SJC terecht om je volledig in het zweet te trainen! Met een gevarieerd trainingsprogramma, verrassende animatie, altijd een afsluitend toernooi en dit alles onder bezielende leiding van top trainers van Play2Improve! Dan doe jij toch ook mee? Het voetbalkamp zal in het teken staan van professionele (techniek)training en het welbekende Play2Improve voetbaltoernooi. Functionele techniek, tactiek en plezier staan hierin centraal!

Voetbalvakantieweek Foreholte

In de zomervakantie kan je bij Foreholte terecht om je volledig in het zweet te trainen! Met een gevarieerd trainingsprogramma, verrassende animatie, altijd een afsluitend toernooi en dit alles onder bezielende leiding van top trainers van Play2Improve! Dan doe jij toch ook mee? Het voetbalkamp zal in het teken staan van professionele (techniek)training en het welbekende Play2Improve voetbaltoernooi. Functionele techniek, tactiek en plezier staan hierin centraal!

Scroll to top