Voetbalkampen

Tijdens de schoolvakanties organiseert voetbalacademie Play2Improve diverse voetbalkampen. Onder begeleiding van onze gekwalificeerde en enthousiaste trainers verzorgen wij een bundeling van professionele techniektrainingen. Tijdens de trainingen wordt de nadruk gelegd op de functioneel technische ontwikkeling van de spelers, maar komen ook andere (tactische) aspecten van voetbal aan bod. Ons doel is duidelijk: aan de hand van leerzame oefeningen en veel speelplezier een nog completere voetballer van uw kind maken. Willen weten hoe dat eruit ziet? Bekijk hier een video van een van onze voetbalkampen!

De voetbalkampen worden georganiseerd voor kinderen tussen de 7 en 14 jaar. Hoewel de voetbalkampen op de velden van bepaalde verenigingen worden gehouden zijn zij niet clubgebonden. Dit betekent dat alle voetballers welkom zijn, zo ook leden van andere verenigingen en zelfs spelers die niet staan ingeschreven bij de KNVB! De trainingsgroepen worden ingedeeld op leeftijd en niveau en worden daarnaast bewust klein gehouden. Hierdoor krijgen alle spelers de aandacht die het verdient. De spelers worden opgeleid aan de hand van de trainingsmethode van Play2Improve. Tijdens het voetbalkamp is uw kind actief in een veilige en vertrouwde omgeving. Zij zullen daarnaast een certificaat ontvangen als prachtig aandenken van een leerzame, maar vooral gezellige week! De kosten verschillen per voetbalkamp.

Voetbalvakantieweek bij Voorschoten’97

Ben jij helemaal gek van voetbal? En wil jij samen met ons lekker trainen in de zomervakantie? Dan is de voetbalvakantieweek van Play2Improve bij Voorschoten’97 echt iets voor jou. Geniet van de nieuwste oefenvormen en speel mee in ons fantastische toernooi! Wij trainen als een echte prof, wie wil dat nou niet? Schrijf je snel in en beleef onder professionele begeleiding een week lang veel voetbalplezier! Vanaf maandag 22 tot vrijdag 26 juli barst het voetbalfestijn los bij Voorschoten’97.

Voetbal 3-daagse bij VV Kagia

Trainen, plezier hebben, vrienden maken, toernooitje spelen.. Zomaar wat elementen die voorbij komen bij de voetbal 3-daagse van voetbalacademie Play2Improve bij VV Kagia. Geniet van de nieuwste oefenvormen onder begeleiding van onze gekwalificeerde (techniek)trainers. Wij trainen als een echte prof, wie wil dat nou niet? Schrijf je snel in en beleef onder professionele begeleiding 3 waanzinnige voetbaldagen!

Voetbalvakantieweek bij Foreholte

Ben jij helemaal gek van voetbal? En wil jij samen met ons lekker trainen in de zomervakantie? Dan is de voetbalvakantieweek van Play2Improve bij Foreholte echt iets voor jou. Geniet van de nieuwste oefenvormen en speel mee in ons fantastische toernooi! Wij trainen als een echte prof, wie wil dat nou niet? Schrijf je snel in en beleef onder professionele begeleiding een week lang veel voetbalplezier! Vanaf maandag 19 t/m 23 aug barst het voetbalfestijn los bij VV Foreholte.

Scroll to top