Onze trainers

Voetbalacademie Play2Improve staat al geruime tijd onder leiding van Rob Jonkman, Youssef Ait El Houssi en Kevin Compier. Daarnaast zijn er nog vele Play2Improve-trainers die binnen de academie werkzaam zijn. De gekwalificeerde trainers van Voetbalacademie Play2Improve zijn in het bezit van het TC3 of TC2 diploma. Als jeugd en seniorentrainers bij diverse voetbalverenigingen in de Bollenstreek hebben zij veel ervaring opgedaan. Hoewel hun trainerscarrières op uiteenlopende wijze zijn verlopen, hebben zij een ding nadrukkelijk gemeen. Allen geven namelijk uit liefde voor het spel hun kennis met onverbiddelijke enthousiasme over op volgende talentvolle voetbalgeneraties.

Youssef Ait El Houssi

Youssef heeft zelf gevoetbald op alle amateurniveaus. Zo is hij begonnen in de 4e klasse en heeft een seizoen mogen spelen in de toen zo genoemde ‘topklasse’. Teylingen, SJC, Ter leede en UVS waren de clubs waar hij altijd met veel passie en plezier heeft gespeeld.

Binnen de trainersgilde van Play2Improve is Youssef is de ‘pedagoog’ onder ons. Naast het beter maken van spelers op hun eigen niveau zorgt Youssef ook voor een vertrouwde omgeving en sfeer bij alle activiteiten die Play2Improve aanbiedt. Het ervoor zorgen dat kinderen blijven terugkeren en ten alle tijden met een voldaan gevoel naar huis gaan is voor Youssef het allerbelangrijkste. 

Kevin Compier

Kevin is jarenlang actief geweest voor Foreholte. Na zijn periode als jeugd/techniektrainer en hoofd-jeugdopleiding heeft Kevin ook gewerkt bij de jeugdopleiding van Ajax (stage trainer O13). Dit seizoen (2020-2021) zal hij de club uit Amsterdam verlaten en treed fulltime in dienst van ADO Den Haag. Hier wordt Kevin hoofdverantwoordelijk voor de O15 en techniektraining door de gehele jeugdopleiding.

Binnen voetbalacademie Play2Improve is Kevin voor alle voetbalinhoudelijke processen bij interne techniekscholen, techniektrainingen, privétrainingen en aanstellen/coachen jeugdtrainers.

Rob Jonkman

Rob is al jaren actief in de voetballerij. Zo heeft hij de laatste jaren ervaring opgedaan bij de jeugd van regioclubs als RKVV Teylingen, VV Foreholte en FC Lisse. Inmiddels heeft Rob de overstap gemaakt naar het seniorenvoetbal. Na een jaar als assistent trainer geweest te zijn bij VVSB Zondag 1 is hij momenteel al geruime tijd actief als hoofdtrainer van VVSB Zat. 1. Het seizoen 2020-2021 zal het 5e seizoen worden als hoofdtrainer van VVSB Zat. 1.

Binnen Voetbalacademie Play2Improve is Rob steeds meer actief achter de schermen. Naast de train de trainer cursussen is hij op de velden steeds minder vaak te zien. De financiële en commerciële kant binnen Play2Improve bewaakt Rob dan ook met veel plezier.

Scroll to top