Techniekschool

Interne techniekschool
Voetbalacademie Play2Improve organiseert, in samenwerking met diverse voetbalverenigingen uit de omgeving, interne techniekscholen. Deze wekelijkse techniektrainingen worden op de club georganiseerd en is alleen toegankelijk voor leden van de vereniging. De interne techniekschool is een aanvulling op de reguliere training en biedt meer aandacht voor de individuele ontwikkeling van de speler.

In overleg met de desbetreffende vereniging wordt de werkwijze gedurende de trainingen besproken. Door samen met de beleidsbepalers een trainingsplan te ontwikkelen, worden specifieke wensen met betrekking tot het opleiden van spelers direct in de praktijk gebracht. Wij hebben als doel om iedere speler in zijn of haar niveau te laten excelleren. De gekwalificeerde Play2Improve-trainers en de jarenlange ervaring en kennis zullen hiervoor zorgen.

 

Externe techniekschool
Voetbalacademie Play2Improve organiseert bij diverse verenigingen uit de omgeving externe techniekscholen. In tegenstelling tot de interne techniekschool zijn deze wekelijkse techniektrainingen op de club toegankelijk voor alle voetballers uit de omgeving. De externe techniekschool is een aanvulling op de bestaande trainingen op de club en biedt meer aandacht voor de individuele ontwikkeling van de speler.

Binnen de trainingen staat de Play2Improve-methode centraal. Hoewel onze werkwijze zich richt op alle aspecten van het voetbal (zowel tactisch als technisch), ligt onze focus op de functionele ontwikkeling van de speler. Ons doel is om spelers te laten excelleren op zijn/haar niveau. Plezier is tevens een onmisbaar gegeven tijdens onze trainingen. Beter worden in voetbal lukt namelijk alleen als je geniet van het spel.

Scroll to top