Play2Improve voetbalevenementen in 5 foto’s!

Het kan natuurlijk zijn dat jouw kind nog niet eerder hebt meegedaan aan een van onze voetbalevenementen! Dan kan zo’n eerste keer – voor kind en ouder – behoorlijk spannend zijn. Niet nodig! Wil je weten wat je te wachten staat? De Play2Improve voetbalevenementen in 5 foto’s!

1. Trainen als een prof – met een lach!
Wij vinden het belangrijk dat de deelnemende kinderen tijdens de evenementen iets leren. In de visie van Play2Improve draait alles om functionele techniek en tactiek. Wij proberen daarbij de kinderen te enthousiasmeren en te motiveren om oefeningen zo goed mogelijk uit te voeren. Uiteraard is plezier het sleutelwoord. Wij zijn van mening dat je alleen een betere voetballer kunt worden als je plezier hebt in wat je doet.

2. Professionele techniektrainers
Onze professionele techniektrainers (m/v) zijn enthousiast en gekwalificeerd. Al onze trainers zijn actief bij verenigingen in de regio. Zij hebben veel ervaring in het geven van jeugdtraining, maar zijn ook als speler actief in de hoogste elftallen van de vereniging. De trainers zijn voor veel kinderen geen onbekend gezicht meer. Zijn ze dat wel? Dan zorgen onze trainers ervoor dat er direct een vertrouwensband ontstaat. Kinderen kunnen hierdoor in een veilige en vertrouwde omgeving plezier beleven!

3. Uitdagende en unieke oefeningen
Ieder jaar proberen wij de kinderen uit te dagen om de oefenstof zo snel mogelijk op te pakken! Hiervoor hebben wij een breed palet aan oefenvormen. Wij maken daarbij gebruik van terugkerende, maar uiteraard ook nieuwe vormen. Vooral de interactieve Smart Goals (waar snelheid en balbeheersing vereisten zijn!) en de Parachutes (wennen aan weerstand) zijn erg geliefd bij de deelnemers. Nieuw dit jaar is de bounceset!

4. Animatieprogramma voor de afwisseling!
Is er dan alleen maar voetbal? Nee! Wij zorgen namelijk iedere dag voor een afwisselend animatieprogramma. Denk bijvoorbeeld aan een leuke voetbalquiz, spetterend waterpong of een spannend transferspel. Bijkomend voordeel: de aandacht van de kinderen is, dankzij de afwisselende animatie-uren, tijdens de trainingen beter vast te houden!

5. Gezonde sportlunches
Van al dat sporten krijg je natuurlijk enorm veel honger! Wij zorgen daarom altijd dat de kinderen gezond en voldoende eten. De lunches zijn bij ons gevarieerd en vol met gezonde vezels en fruit. Hierdoor kunnen de kinderen na een lange ochtend sporten hun energiepeil weer op niveau krijgen! Ook tijdens het sporten zorgen wij voor gezonde tussendoortjes en voldoende drinkmomenten (vooral belangrijk bij warm weer). Is er dan alleen maar gezond eten? Nee hoor, af en toe krijgen de kinderen ook wat ‘anders’!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to top