Over Play2Improve VOetbalacademie

De visie van Play2improve: Functionele techniek, tactiek én plezier. Play2improve richt zich tijdens alle activiteiten op de functioneel technische ontwikkeling van jeugdvoetballers. Onze werkwijze richt zich op alle aspecten van het voetbalspel, zowel tactisch als technisch. De nadruk wordt echter gelegd op de functioneel technische ontwikkeling van jeugdige voetballers. Onze werkwijze is gebaseerd op de methode van de Ajax Online Academy.

Play2Improve wil met haar activiteiten een aanvulling bieden op de reguliere trainingen die bij de ‘eigen’ vereniging worden aangeboden waarbij meer aandacht is voor individuele ontwikkeling van de deelnemer. Onder leiding van onze professionele trainers trachten wij de vaardigheden van de deelnemers naar een hoger niveau te brengen.

Het zou een illusie zijn om enkel en alleen toptalenten voort te brengen, maar het is geen illusie om iedereen op zijn of haar eigen niveau naar de hoogste trede te tillen. En dat is nou net wat we samen met de deelnemer willen bereiken. Dit kan echter alleen als de deelnemer plezier heeft in wat hij of zij doet, plezier staat daarom ook hoog in het vaandel bij Play2Improve.

Onze trainers

Play2Improve heeft professionele en gediplomeerde trainers in dienst. Naast hun schat aan ervaring als trainer en speler zijn zij bovenal erg enthousiast. Alle trainers van Play2Improve zijn in het bezit van de trainerslicentie TC III.

Youssef Ait El Houssi

Youssef is momenteel nog actief als speler van Ter Leede 1. In het verleden heeft Youssef al diverse teams van Teylingen en Foreholte onder zijn hoede gehad. Wij zijn zeer verheugd dat Youssef zijn kennis en kunde kan overbrengen op de jeugd namens Play2Improve.

Kevin Compier

Kevin is jeugdtrainer bij VV Foreholte. Na bijna alle selectie-elftallen te hebben gehad gaat Kevin komend seizoen aan de slag als trainer van Foreholte A1 uitkomend in de hoofdklasse. Naast het hoofdtrainerschap vervult Kevin ook de rol als techniektrainer bij de club. Kortom, een man met veel bagage!

Rob Jonkman

Rob is ook jaren actief als trainer. Na leuke jaren als voetballer gaat al zijn vrije tijd nu naar het trainersschap. Rob is begonnen als trainer bij RKVV Teylingen en heeft het trainersvak echt onder knie gekregen bij VV Foreholte. Na 5 jaren de A1 van Foreholte te hebben gedaan is Rob inmiddels voor het 2e seizoen actief bij de B1 van FC Lisse

Samenwerkingen

Play2Improve heeft professionele en gediplomeerde trainers in dienst. Naast hun schat aan ervaring als trainer en speler zijn zij bovenal erg enthousiast. Alle trainers van Play2Improve zijn in het bezit van de trainerslicentie TC III.

Scroll to top