Bomvolle Voetbal 2-daagse bij VV Ter Leede

Tientallen kinderen kwamen deze herfstvakantie weer naar sportpark de Roodemolen voor de Play2Improve Voetbal 2-daagse bij VV Ter Leede! Met een deelnemersveld van bijna 70 kinderen was het wederom een drukte van belang. Onder begeleiding van gekwalificeerde trainers gingen de jeugdige talenten flink aan de bak om de functionele techniek te verbeteren. Mede-organisator Kevin Compier kijkt met plezier terug: ”Het is toch fantastisch om te zien hoeveel kinderen tijdens de herfstvakantie het voetbalveld boven de spelcomputer kiezen.”

Verder lezen

Voetbalweek UVS wederom groot succes

Tientallen kinderen kwamen tijdens de zomervakantie naar het Leidse UVS voor de voetbalweek van Play2Improve. En in tegenstelling tot vorig jaar werden er niet drie, maar vijf volle dagen gevoetbald op sportpark De Kikkerpolder. Mede-organisator Kevin Compier was ook meer dan content met deze uitbreiding: “Mooi om te zien dat we ook in Leiden groeiende zijn met twee extra voetbaldagen en nog meer deelnemers.”

Verder lezen

Voetbalweek VV Noordwijk weer drukbezocht

Voor het derde jaar op rij organiseerde voetbalacademie Play2Improve deze zomer een voetbalweek bij VV Noordwijk. En ook voor deze editie kwamen tientallen kinderen uit de omgeving naar sportpark Duinwetering om vijf leerzame, maar bovenal gezellige voetbaldagen te beleven. Trainer Chris Guijt blikt tevreden terug: “Het grootste compliment is als kinderen direct na afloop zeggen dat ze er volgend jaar weer bij zijn. Daar doe je het voor.”

Verder lezen

Foreholte voetbalweek: bekende gezichten op bekend terrein

Wederom een groot succes! Zo kan de voetbalweek bij VV Foreholte na vijf leerzame, maar bovenal gezellige dagen wel worden bestempeld. Het was traditiegetrouw een drukte van belang op sportpark De Eslgeest. Want ook de vierde editie (!) van de Voorhoutse Play2Improve voetbalweek trok tientallen kinderen uit het dorp. Een groot aantal daarvan hebben al eens eerder meegedaan. Mede-organisator Rob Jonkman: ‘’We zien weer ontzettend veel bekende gezichten. Dat is een prachtige waardering voor de inzet van dit evenement.’’

Verder lezen

Trainingsvormen uitgelicht!

Hoe gaat het er nou precies aan toe tijdens de voetbalkampen van Play2Improve? Wat leren de kinderen precies? En door middel van welke oefeningen? De antwoorden op die vragen vind je in de nieuwe reeks ‘Trainingsvormen uitgelicht’! Wij leggen we namelijk stap voor stap uit hoe een oefening wordt afgewerkt! Zo kom je alles te weten over hoe deelnemers schijn- en passeerbewegingen onder de knie krijgen, wordt het duidelijk hoe omschakelvormen tot stand komen en zie je een ideale warmingup waarbij gefocust wordt op bewegingsoefeningen! Klik en kijk!

Verder lezen

Hitteplan Play2Improve zorgt voor blije gezichten VV Kagia

Met temperaturen ver boven de dertig graden was het behoorlijk zweten op het kunstgras van voetbalvereniging Kagia. Maar ondanks de drukkende hitte was het plezier tijdens de voetbaldagen van Play2Improve onverminderd groot. Het ingestelde hitteplan – veel drinken, veel smeren en vaak rusten in de schaduw – wierp dan ook zijn vruchten af bij de kinderen – tot groot genoegen van mede-organisatie Kevin Compier: ‘’Elke keer ben ik weer onder de indruk van de energie die de kinderen tijdens deze dagen hebben.’’

Verder lezen

Play2Improve voetbalevenementen in 5 foto’s!

Het kan natuurlijk zijn dat jouw kind nog niet eerder hebt meegedaan aan een van onze voetbalevenementen! Dan kan zo’n eerste keer – voor kind en ouder – behoorlijk spannend zijn. Niet nodig! Wil je weten wat je te wachten staat? De Play2Improve voetbalevenementen in 5 foto’s!

Verder lezen

‘’Voetbalvakantieweken worden weer spectaculair’’

Hoewel de voetbalevenementen in de meivakantie nog moeten plaatsvinden, kijken we reikhalzend uit naar de zomer. Wij zijn dan namelijk actief bij maar liefst 5 verenigingen uit de regio: VV Foreholte, UVS, VV Kagia, VV Noordwijk en Voorschoten ‘97. Tijdens de Play2Improve-voetbalvakantieweken komen weer honderden jongens en meisjes bijeen om samen met de trainers te werken aan de functionele techniek, maar bovenal enorm veel plezier te beleven. Ook mede-organisator Rob Jonkman kan niet wachten op de zomer: ‘’We hebben er enorm veel zin in. De voetbalvakantieweken worden spectaculair!’’

Verder lezen

Warme reacties na koude Voetbal 2-daagse Voorschoten ’97

Tijdens de voorjaarsvakantie heeft Play2Improve voor het eerst een Voetbal 2-daagse bij Voorschoten ’97 georganiseerd. Op een zonovergoten, maar fris sportpark de Adegeest kwamen jeugdige talenten bijeen om samen met vriendjes of vriendinnetjes de functionele techniek te verbeteren. Hoewel de temperatuur rond het vriespunt lag, was het enthousiasme van de dik ingepakte deelnemers niet te temmen. Mede-organisator Youssef Ait El Houssi was dan ook zeer onder de indruk: ”De deelnemers zijn stuk of stuk bikkels.”

Verder lezen

Ook activiteiten in mei- en zomervakantie bekend!

In navolging van de activiteiten in de voorjaarsvakantie zijn ook de activiteiten voor de mei- en zomervakantie bekend! In de meivakantie organiseren wij Voetbal 2-daagse bij FC Lisse, RKVV Teylingen, VVSB (plus een speciale keepereditie), UVS en VV Foreholte! In de zomer zijn wij actief met een Voetbal 3-daagse bij Kagia en voetbalvakantieweken bij Voorschoten ’97, Foreholte, UVS en Noordwijk! Klik hier voor meer informatie over deze evenementen!

Scroll to top