Events

Voetbal 3-daagse bij VV Kagia uit Lisserbroek!

Trainen, plezier hebben, vrienden maken, toernooitje spelen.. Zomaar wat elementen die voorbij komen bij de voetbal 3-daagse van voetbalacademie Play2Improve bij VV Kagia. Geniet van de nieuwste oefenvormen onder begeleiding van onze gekwalificeerde (techniek)trainers. Wij trainen als een echte prof, wie wil dat nou niet? Schrijf je snel in en beleef onder professionele begeleiding 3 waanzinnige voetbaldagen! De 3-daagse bij VV Kagia start op woensdag 24 juli tot vrijdag 26 juli. De Voetbal 3-daagse zal in het teken staan van professionele (techniek)training. Functionele techniek, tactiek en plezier staan hierin centraal! Let op, de voetbal 3-daagse is niet clubgebonden en dus voor iedereen toegankelijk.

Data
24 t/m 26 juli

De voetbaldagen zijn onderverdeeld in twee trainingen: 10:00- 12:00 en 14:00- 16:00. Spelers kunnen gebracht worden om 09:30 en uiterlijk 16:30 uur worden opgehaald. In de middagpauze zal de lunch worden verzorgd door Play2Improve. Het gaat om een voetbalkamp waar deelnemers thuis slapen.

Locatie
Het voetbalkamp zal worden georganiseerd bij VV Kagia. Het complex van is gelegen aan de Kikkerbeetstraat 1 in Lisserbroek en is gemakkelijk te bereiken voor spelers uit de omgeving.

Deelnemers
Alle spelers tussen de 6 en 14 jaar kunnen zich via de site opgeven.

Waarom kiezen voor het Play2Improve-voetbalkamp:
· Spelers worden begeleid door gediplomeerde en ervaren trainers.
· Door de trainingsgroepen klein te houden, krijgen de spelers voldoende individuele aandacht.
· De trainingsgroepen worden ingedeeld op leeftijd en kwaliteit. Hierdoor traint iedereen op zijn eigen niveau.
· Spelers beleven een leerzame en gezellige voetbaldagen.
· Uw kind is actief in een veilige en vertrouwde omgeving.
· De trainers worden opgeleid volgens de Play2Improve-voetbalmethode.

Kosten
De kosten voor de voetbalvakantieweek bedraagt €110,-. Dit is inclusief het trainingtenue, sportlunch gedurende de 3 dagen, diverse tussendoortjes en een diploma.

Scroll to top