Voetbal 2-daagse SJC
Voor je het weet is het alweer vakantie! In de herfstvakantie is voetbalacademie Play2Improve voor het eerst actief bij SJC uit Noordwijk. Op maandag 21 en dinsdag 22 oktober breekt het voetbalfestijn bij SJC helemaal los! In je eigen Play2Improve trainingsshirt zal je leren kappen- en draaien als Messi, schieten zoals Ronaldo en verdedigen als Matthijs de Ligt. De Voetbal 2 daagse zal in het teken staan van professionele (techniek)training. Functionele techniek, tactiek en plezier staan hierin centraal! Let op, de voetbal 2-daagse is niet clubgebonden en dus voor iedereen toegankelijk.

Data
21 en 22 oktober

De voetbaldagen zijn onderverdeeld in twee trainingen: 10:00- 12:00 en 14:00- 16:00. Spelers kunnen gebracht worden om 09:30 en uiterlijk 16:30 uur worden opgehaald. In de middagpauze zal de lunch worden verzorgd door Play2Improve. Het gaat om een voetbalkamp waar deelnemers thuis slapen.

Locatie
Het voetbalkamp zal worden georganiseerd bij SJC uit Noordwijk. Het complex van SJC is gelegen aan de Lageweg 6 en is gemakkelijk te bereiken voor spelers uit de omgeving.

Deelnemers
Alle spelers tussen de 7 en 14 jaar kunnen zich via de site opgeven. Spelers worden voorzien van het gele Play2Improve training shirt. Ben jij reeds in het bezit van dit shirt? Dan ontvang je geen shirt maar krijg je €5,- korting op het ‘deelname bedrag’ (zie inschrijfformulier).

Waarom kiezen voor het Play2Improve-voetbalkamp:
· Spelers worden begeleid door gediplomeerde en ervaren trainers.
· Door de trainingsgroepen klein te houden, krijgen de spelers voldoende individuele aandacht.
· De trainingsgroepen worden ingedeeld op leeftijd en kwaliteit. Hierdoor traint iedereen op zijn eigen niveau.
· Spelers beleven een leerzame en gezellige voetbaldagen.
· Uw kind is actief in een veilige en vertrouwde omgeving.
· De trainers worden opgeleid volgens de Play2Improve-voetbalmethode.

Kosten
De kosten voor de voetbal 2-daagse bedraagt €70,-. Dit is inclusief het training shirt, sportlunch gedurende 2 dagen, diverse tussendoortjes en een diploma.

Scroll to top