Events

Keeper 2-daagse bij RKVV Teylingen
Keepers opgelet! Ben jij helemaal gek van keepen of wil je graag het vak ‘keepen‘ onder de knie krijgen? Dan is deze 2-daagse echt iets voor jou! Ga met jou keeperstrainer aan de slag en beleef 2 leuke maar vooral leerzame keepersdagen.

De Keeper 2 daagse zal in het teken staan van professionele (keepers)training. Onderdelen hiervan zijn de basistechnieken, voetenwerk, diverse 1:1 oefeningen en verschillende afwerkvormen.

Let op, de Keeper 2-daagse is niet clubgebonden en dus voor iedereen toegankelijk.

Data
29 en 30 april

De keepersdagen zijn onderverdeeld in twee trainingen: 10:00- 12:00 en 14:00- 16:00 (toernooivorm). Spelers kunnen gebracht worden om 09:30 en uiterlijk 16:30 uur worden opgehaald. In de middagpauze zal de lunch worden verzorgd door Play2Improve. Het gaat om een voetbalkamp waar deelnemers thuis slapen.

Locatie
Het voetbalkamp zal worden georganiseerd bij RKVV Teylingen uit Sassenheim. Het complex van RKVV Teylingen is gelegen aan de Roodemolenweg 8 en is gemakkelijk te bereiken voor spelers uit de omgeving.

Deelnemers
Alle keepers tussen de 6 en 14 jaar kunnen zich via de site opgeven.
De keepers worden voorzien van het gele Play2Improve training shirt.
Ben jij reeds in het bezit van dit shirt? Dan ontvang je geen shirt maar krijg je €5,- korting op het ‘deelname bedrag’ (zie inschrijfformulier).

Waarom kiezen voor het Play2Improve-voetbalkamp:
– Spelers worden begeleid door gediplomeerde en ervaren keeperstrainers.
– Door de trainingsgroepen klein te houden, krijgen de spelers voldoende individuele aandacht.
– De trainingsgroepen worden ingedeeld op leeftijd en kwaliteit. Hierdoor traint iedereen op zijn eigen niveau.
– Spelers beleven een leerzame en gezellige keepersdagen.
– Uw kind is actief in een veilige en vertrouwde omgeving.

Kosten
De kosten voor de keeper 2-daagse bedraagt €65,-. Dit is inclusief het training shirt, sportlunch gedurende 2 dagen en diverse tussendoortjes.

Scroll to top