Evenementen Zomervakantie

Evenementen Zomervakantie

Voetbal 3-daagse bij VV Kagia

Trainen, plezier hebben, vrienden maken, toernooitje spelen.. Zomaar wat elementen die voorbij komen bij de voetbal 3-daagse van voetbalacademie Play2Improve bij VV Kagia. Geniet van de nieuwste oefenvormen onder begeleiding van onze gekwalificeerde (techniek)trainers. Wij trainen als een echte prof, wie wil dat nou niet? Schrijf je snel in en beleef onder professionele begeleiding 3 waanzinnige voetbaldagen! De 3-daagse bij VV Kagia start op woensdag 8 juli t/m vrijdag 10 juli. De Voetbal 3-daagse zal in het teken staan van professionele (techniek)training. Functionele techniek, tactiek en plezier staan hierin centraal! Let op, de voetbal 3-daagse is niet clubgebonden en dus voor iedereen toegankelijk.

Voetbalvakantieweek bij Voorschoten’97

Ben jij helemaal gek van voetbal? En wil jij samen met ons lekker trainen in de zomervakantie? Dan is de voetbalvakantieweek van Play2Improve bij Voorschoten’97 echt iets voor jou. Geniet van de nieuwste oefenvormen en speel mee in ons fantastische toernooi! Wij trainen als een echte prof, wie wil dat nou niet? Schrijf je snel in en beleef onder professionele begeleiding een week lang veel voetbalplezier! Vanaf maandag 20 t/m vrijdag 24 juli barst het voetbalfestijn los bij Voorschoten’97. De Voetvakantieweek zal in het teken staan van professionele (techniek)training. Functionele techniek, tactiek en plezier staan hierin centraal! Let op, de voetbalweek is niet clubgebonden en dus voor iedereen toegankelijk.

Voetbalvakantieweek bij Foreholte

Ben jij helemaal gek van voetbal? En wil jij samen met ons lekker trainen in de zomervakantie? Dan is de voetbalvakantieweek van Play2Improve bij Foreholte echt iets voor jou! Geniet van de nieuwste oefenvormen en speel mee in ons fantastische toernooi! Wij trainen als een echte prof, wie wil dat nou niet? Schrijf je snel in en beleef onder professionele begeleiding een week lang veel voetbalplezier! Vanaf maandag 17 t/m 21 augustus barst het voetbalfestijn los bij VV Foreholte. De Voetvakantieweek zal in het teken staan van professionele (techniek)training. Functionele techniek, tactiek en plezier staan hierin centraal! Let op, de voetbalweek is niet clubgebonden en dus voor iedereen toegankelijk.

Voetbalvakantieweek bij VV Noordwijk

Voetballiefhebbers opgelet! Na het succes van voorgaande jaren staat de voetbalvakantieweek wederom op het programma bij VV Noordwijk. Ben jij helemaal gek van voetbal en kan jij het aan om samen met ons de gehele week te trainen? Schrijf je dan snel in en beleef onder professionele begeleiding een week lang veel voetbalplezier!
Vanaf maandag 24 t/m vrijdag 28 augustus is VV Noordwijk het decor van een waar voetbalfestijn. In je eigen Play2Improve trainingstenue zal je leren kappen- en draaien als Messi, schieten zoals Ronaldo en verdedigen als Matthijs de Ligt. De Voetvakantieweek zal in het teken staan van professionele (techniek)training. Functionele techniek, tactiek en plezier staan hierin centraal! Let op, de voetbalweek is niet clubgebonden en dus voor iedereen toegankelijk.

Voetbalvakantieweek bij UVS

Voetballiefhebbers opgelet! Na het succes van voorgaande jaren staat de voetbalvakantieweek wederom op het programma bij UVS uit Leiden. Ben jij helemaal gek van voetbal en kan jij het aan om samen met ons de gehele week te trainen? Schrijf je dan snel in en beleef onder professionele begeleiding een week lang veel voetbalplezier! Vanaf maandag 24 t/m vrijdag 28 augustus is UVS het decor van een waar voetbalfestijn. In je eigen Play2Improve trainingstenue zal je leren kappen- en draaien als Messi, schieten zoals Ronaldo en verdedigen als Matthijs de Ligt. De Voetvakantieweek zal in het teken staan van professionele (techniek)training. Functionele techniek, tactiek en plezier staan hierin centraal! Let op, de voetbalweek is niet clubgebonden en dus voor iedereen toegankelijk.

Scroll to top