Evenementen Zomervakantie

Evenementen Zomervakantie

Voetbalvakantieweek bij Voorschoten’97

Ben jij helemaal gek van voetbal? En wil jij samen met ons lekker trainen in de zomervakantie? Dan is de voetbalvakantieweek van Play2Improve bij Voorschoten’97 echt iets voor jou. Geniet van de nieuwste oefenvormen en speel mee in ons fantastische toernooi! Wij trainen als een echte prof, wie wil dat nou niet? Schrijf je snel in en beleef onder professionele begeleiding een week lang veel voetbalplezier! Vanaf maandag 22 tot vrijdag 26 juli barst het voetbalfestijn los bij Voorschoten’97.

Voetbal 3-daagse bij VV Kagia

Trainen, plezier hebben, vrienden maken, toernooitje spelen.. Zomaar wat elementen die voorbij komen bij de voetbal 3-daagse van voetbalacademie Play2Improve bij VV Kagia. Geniet van de nieuwste oefenvormen onder begeleiding van onze gekwalificeerde (techniek)trainers. Wij trainen als een echte prof, wie wil dat nou niet? Schrijf je snel in en beleef onder professionele begeleiding 3 waanzinnige voetbaldagen!

Voetbalvakantieweek bij UVS

Voetballiefhebbers opgelet! Na het succes van vorig jaar staat de voetbalvakantieweek wederom op het programma bij UVS uit Leiden. Ben jij helemaal gek van voetbal en kan jij het aan om samen met ons de gehele week te trainen? Schrijf je dan snel in en beleef onder professionele begeleiding een week lang veel voetbalplezier! Vanaf maandag 26 t/m 30 augustus is UVS het decor van een waar voetbalfestijn. In je eigen Play2Improve trainingstenue zal je leren kappen- en draaien als Messi, schieten zoals Ronaldo en verdedigen als Thiago Silva.

Scroll to top