Evenementen Meivakantie

Voetbal 2-daagse Foreholte

In de meivakantie organiseert Voetbalacademie Play2Improve een voetbal 2-daagse bij Foreholte. Train samen met ons mee als een ware prof en beleef 2 fantastische dagen. Op woensdag 6 en donderdag 7 mei breekt het voetbalfestijn los! In je eigen Play2Improve trainingsshirt zal je leren kappen- en draaien als Messi, schieten zoals Ronaldo en verdedigen als Matthijs de Ligt.
De Voetbal 2 daagse zal in het teken staan van professionele (techniek)training. Functionele techniek, tactiek en plezier staan hierin centraal!
Let op, de voetbal 2-daagse is niet clubgebonden en dus voor iedereen toegankelijk.

Voetbal 2-daagse UVS

Kan jij ook de hele dag voetballen? Oftewel, ben jij niet moe te krijgen? Schrijf je dan in voor de voetbal 2-daagse bij UVS uit Leiden! Geniet van de nieuwste oefenvormen onder begeleiding van de beste trainers uit de regio. Op woensdag 29 en donderdag 30 april breekt het voetbalfestijn los! In je eigen Play2Improve trainingsshirt zal je leren kappen- en draaien als Messi, schieten zoals Ronaldo en verdedigen als Matthijs de Ligt. De Voetbal 2 daagse zal in het teken staan van professionele (techniek)training. Functionele techniek, tactiek en plezier staan hierin centraal!

Voetbal 2-daagse RKVV Teylingen

In de meivakantie organiseert Voetbalacademie Play2Improve een voetbal 2-daagse bij RKVV Teylingen. Train samen met ons mee als een ware prof en beleef 2 fantastische dagen. Op woensdag 29 en donderdag 30 april breekt het voetbalfestijn los! In je eigen Play2Improve trainingsshirt zal je leren kappen- en draaien als Messi, schieten zoals Ronaldo en verdedigen als Matthijs de Ligt.
De Voetbal 2 daagse zal in het teken staan van professionele (techniek)training. Functionele techniek, tactiek en plezier staan hierin centraal!
Let op, de voetbal 2-daagse is niet clubgebonden en dus voor iedereen toegankelijk.

Voetbal 2-daagse VVSB

Schrijf 30 april en 1 mei met dikgedrukte letters in je agenda! Voetbalvereniging VVSB uit Noordwijkerhout is dan het decor voor 2 dagen voetbalplezier. Ben jij helemaal gek van voetbal? Dan is deze 2-daagse bij VVSB echt iets voor jou. Op donderdag 30 april en vrijdag 1 mei breekt het voetbalfestijn los! In je eigen Play2Improve trainingsshirt zal je leren kappen- en draaien als Messi, schieten zoals Ronaldo en verdedigen als Matthijs de Ligt. De Voetbal 2 daagse zal in het teken staan van professionele (techniek)training. Functionele techniek, tactiek en plezier staan hierin centraal!

Play2Improve Pro-Class

Beleef nu de ultieme profbeleving bij Play2Improve. Ben jij toe aan een uitdaging en wil jij getraind worden door de beste jeugdtrainers? Doe dan mee aan het Play2Improve Pro-Class evenement. Spelers van de O12 en O13 die uitkomen op minimaal Hoofdklasse-niveau kunnen zich hiervoor opgeven. Door met een selecte groep te trainen, kunnen de Play2Improve-trainers nog meer aandacht geven aan de individuele ontwikkeling van een speler. De variatie in oefeningen zorgt er voor dat spelers kunnen werken aan specifieke ontwikkelpunten. Kortom: wie durft deze uitdaging aan te gaan?

Keeper 2-daagse bij vv Foreholte

Keepers opgelet! Ben jij helemaal gek van keepen of wil je graag het vak ‘keepen‘ onder de knie krijgen? Dan is deze 2-daagse echt iets voor jou! Ga met jou keeperstrainer aan de slag en beleef 2 leuke maar vooral leerzame keepersdagen. De Keeper 2-daagse zal in het teken staan van professionele (keepers)training. Onderdelen hiervan zijn de basistechnieken, voetenwerk, diverse 1:1 oefeningen en verschillende afwerkvormen. Let op, de Keeper 2-daagse is niet clubgebonden en dus voor iedereen toegankelijk.

Meiden 2-daagse bij VV Foreholte

Na het succes van vorige edities organiseert Play2Improve in de meivakantie een meiden 2-daagse. Voor de echte voetballiefhebster zijn dit 2 dagen om van te smullen. Geniet van de nieuwste oefenvormen, professionele voetbaltrainsters en leuke challenges. Op woensdag 6 en donderdag 7 mei breekt het voetbalfestijn los! In je eigen Play2Improve trainingsshirt zal je leren kappen- en draaien als Vivianne Miedema, schieten zoals Lieke Martens en verdedigen als Merel van Dongen. De Meiden 2 daagse zal in het teken staan van professionele (techniek)training. Functionele techniek, tactiek en plezier staan hierin centraal! Let op, de Meiden 2-daagse is niet clubgebonden en dus voor iedereen toegankelijk.

Scroll to top