Evenementen Meivakantie

Voetbal 2-daagse RKVV Teylingen

In de meivakantie organiseert Voetbalacademie Play2Improve een voetbal 2-daagse bij RKVV Teylingen. Train samen met ons mee als een ware prof en beleef 2 fantastische dagen. Op maandag 29 april en dinsdag 30 april breekt het voetbalfestijn los! In je eigen Play2Improve trainingsshirt zal je leren kappen- en draaien als Messi, schieten zoals Ronaldo en verdedigen als Thiago Silva.

Keeper 2-daagse bij RKVV Teylingen

Keepers opgelet! Ben jij helemaal gek van keepen of wil je graag het vak ‘keepen‘ onder de knie krijgen? Dan is deze 2-daagse echt iets voor jou! Ga met jou keeperstrainer aan de slag en beleef 2 leuke maar vooral leerzame keepersdagen. De Keeper 2 daagse zal in het teken staan van professionele (keepers)training. Onderdelen hiervan zijn de basistechnieken, voetenwerk, diverse 1:1 oefeningen en verschillende afwerkvormen.

Voetbal 2-daagse bij WVC

Kan jij ook de hele dag voetballen? Oftewel, ben jij niet moe te krijgen? Schrijf je dan in voor de voetbal 2-daagse bij WVC uit Roelofarendsveen! Geniet van de nieuwste oefenvormen onder begeleiding van de beste trainers uit de regio. Op woensdag 1 en donderdag 2 mei breekt het voetbalfestijn los! In je eigen Play2Improve trainingsshirt zal je leren kappen- en draaien als Messi, schieten zoals Ronaldo en verdedigen als Thiago Silva.

Meidendag bij VV Foreholte

Na het succes van voorgaande edities organiseert Play2Improve wederom een voetbaldag speciaal voor meiden! Ben jij gek van voetbal? Dan is deze dag om van te smullen. Geniet van de nieuwste oefenvormen, professionele voetbaltrainsters en leuke challenges. Op donderdag 3 mei breekt het voetbalfestijn los! In je eigen Play2Improve trainingsshirt zal je leren kappen- en draaien als Vivianne Miedema, schieten zoals Lieke Martens en verdedigen als Merel van Dongen.

Voetbal 2-daagse VVSB

Schrijf 6 en 7 mei met dikgedrukte letters in je agenda! Voetbalvereniging VVSB uit Noordwijkerhout is dan het decor voor 2 dagen voetbalplezier. Ben jij helemaal gek van voetbal? Dan is deze 2-daagse bij VVSB echt iets voor jou. Op dinsdag 6 mei en woensdag 7 mei breekt het voetbalfestijn los! In je eigen Play2Improve trainingsshirt zal je leren kappen- en draaien als Messi, schieten zoals Ronaldo en verdedigen als Thiago Silva.

Voetbal 2-daagse UVS

Kan jij ook de hele dag voetballen? Oftewel, ben jij niet moe te krijgen? Schrijf je dan in voor de voetbal 2-daagse bij UVS uit Leiden! Geniet van de nieuwste oefenvormen onder begeleiding van de beste trainers uit de regio. Op woensdag 8 mei en donderdag 9 mei breekt het voetbalfestijn los! In je eigen Play2Improve trainingsshirt zal je leren kappen- en draaien als Messi, schieten zoals Ronaldo en verdedigen als Thiago Silva.

Scroll to top