Agenda

Techniekschool | Foreholte

Vanaf vrijdag 11 maart start Voetbalacademie Play2Improve een nieuwe reeks lessen ‘functionele techniektrainingen’ voor O8 t/m O13 spelers/speelsters bij vv Foreholte. Met onze nieuwste trainingsvormen halen wij het beste naar boven bij iedere speler. Mede door onze professionele trainers garanderen wij een leerzame omgeving. Om u een goed beeld te geven wat u kunt verwachten hebben we onderstaande informatie opgesteld.

Techniekschool | Voorschoten’97

Vanaf vrijdag 11 maart start Voetbalacademie Play2Improve een nieuwe reeks lessen ‘functionele techniektrainingen’ voor O8 t/m O13 spelers/speelsters bij Voorschoten’97. Met onze nieuwste trainingsvormen halen wij het beste naar boven bij iedere speler. Mede door onze professionele trainers garanderen wij een leerzame omgeving. Om u een goed beeld te geven wat u kunt verwachten hebben we onderstaande informatie opgesteld.

Pro Academy | SJC

Vanaf zondag 13 maart start voetbalacademie Play2Improve in samenwerking met voetbalacademy Bollenstreek een nieuw onderdeel van de voetbalschool: de Pro Academy. Deze trainingen zijn speciaal ingericht voor spelers van 9 t/m 13 jaar die op hoofdklasse niveau of hoger spelen. Wil jij trainen met de beste techniektrainers? En dit onder de hoogste intensiteit en weerstand?

Keepersdag | VVSB

In samenwerking met keepersschool v/d Mast organiseert Play2Improve 12 juni een keepersdag bij VVSB. Onder leiding van keeperstrainer- en coördinator Rick v/d Mast beleef je een leerzame dag. Met zijn achtergrond als keeper bij betaald voetbal organisaties en zijn rol als keeperstrainer bij ADO Den Haag is hij in staat elke keeper beter te maken! Welke keeper wil dat nou niet?!

Pro Academy zomerreeks | SJC

Vanaf zondag 19 Juni start de Zomerreeks van de Pro Academy. Dit zijn 4 trainingen & 1 wedstrijd in de periode waarin de competitie is afgelopen en school nog doorgaat. Deze trainingen zijn speciaal ingericht voor spelers van 8 t/m 13 jaar op minimaal hoofdklasse niveau. Wil jij trainen met de beste spelers uit de regio? Meld je dan nu aan!

Voetbalweek | Voorschoten’97

Play2Improve komt deze zomervakantie van 11 t/m 15 juli weer terug bij Voorschoten’97. Ervaar tijdens het voetbalkamp hoe het is om als prof te trainen. Werk aan je technische vaardigheden, doorzettingsvermogen en speel samen met leeftijdsgenoten van jouw niveau. Schrijf je snel in en beleef onder professionele begeleiding een waanzinnige voetbalweek!

Voetbal 3-daagse | Kagia

Play2Improve komt deze zomervakantie van 20 t/m 22 juli weer terug bij Kagia. Ervaar tijdens het voetbalkamp hoe het is om als prof te trainen. Werk aan je technische vaardigheden, doorzettingsvermogen en speel samen met leeftijdsgenoten van jouw niveau. Schrijf je snel in en beleef onder professionele begeleiding een waanzinnige voetbalweek!

Voetbalweek | Foreholte

Play2Improve komt deze zomervakantie van 15 t/m 19 augustus weer terug bij Foreholte. Ervaar tijdens het voetbalkamp hoe het is om als prof te trainen. Werk aan je technische vaardigheden, doorzettingsvermogen en speel samen met leeftijdsgenoten van jouw niveau. Schrijf je snel in en beleef onder professionele begeleiding een waanzinnige voetbalweek!

Scroll to top